RólamBonjour,
Sára vagyok, 18 éves és amióta csak tudok, szenvedélyesen szeretek írni. Jelenleg egy francia két tannyelvűben koptatom a padot, de közel sem ebben a térségben képzelem el a jövőmet, a gyerekkorom és a hűvösebb időjárás sokkal inkább Finnország felé vonz. Nagy álmom, hogy egyszer író legyek és kiadjak néhány könyvet, emellett érdekel az újságírás és a webdesigner szakma, illetve szívesen dolgoznék kiadóknál irodalmi lektorként vagy korrektorként.

Körülbelül 11 éves korom óta vagyok rabja a honlapszerkesztésnek. Kezdetben még csak ismerkedtem az online világgal, nem voltak igazán komoly weblapjaim, ám amióta 4 éve megismerkedtem a Bloggerrel, több "műfajban" is kipróbáltam magamat: volt rengeteg történetes-, egy-két könyves-, napló- és designblogom, de önmagamat a személyes & lifestyle témában találtam meg a Metaforaszennyezés keretein belül.

Magamat egy kissé művészléleknek tartom, imádok alkotni, festeni, rajzolni, szeretem a kreatív dolgokat és óriási álmodozó vagyok, sokak szerint a saját kis álomvilágomban élek. A Pinterest a Bibliám, a kedvenc szavam pedig az inspiráció. A maradék szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, a zenei ízlésem pedig inkább a rock felé hajlik. Szeretem a múltat és a jövőt, ezért lehet az, hogy bolondulok az időutazás témájáért. Mellesleg borzasztóan érzékeny, szeszélyes, őszinte és rettentően édesszájú vagyok.

Az írás és a blogolás a mindenem, ennek oka, hogy tökéletes példája vagyok az introvertált személyiségnek, és egyedül írásban tudom magam megfelelően kifejezni. Amit itt olvastok, az teljes egészében én vagyok.


A blogról

A Metaforaszennyezés 2015 nyarán nyitotta meg kapuit ebben a formában, előtte már egy éve üzemelt könyves- és naplóblogként, ám rájöttem, túl sok minden érdekel ahhoz, hogy elkötelezzem magam egy bizonyos témakör mellett - ennek okán lényegében arról írok, ami éppen foglalkoztat.

A blog neve Simon Márton Polaroidok című könyvéből származik.

Bármilyen kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod van, akár személyes, akár blogolással kapcsolatban, bátran keress meg emailben! :)


Elérhetöségek

🔺 Blog elérhetősége: metaforaszennyezes.blog@gmail.com
🔺 Személyes e-mail: drewcoelheart@gmail.com
🔺 Facebook oldal: Metaforaszennyezés
🔺 Blog Instagram: metaforaszennyezes.blog
🔺 Személyes Instagram: sateenkaarigirl
🔺 Pinterest: drew_coel
🔺 Tumblr
🔺 Moly: sateenkaarigirl
🔺 Snitt: sateenkaarigirl
🔺 Wattpad: sateenkaarigirl


Share
Tweet
Pin
Share